Inkontinencia

2020.05.12.


Egy olyan állapot, amelynek meglétét valószínűleg még a legkedvesebb barátnőnkkel sem osztunk meg, olykor a családtagok sem tudják, mert egyfajta szégyenérzet él bennünk.

— elolvasom —

Inkontinencia: A férfiak és a nők is csöpögnek

2021.03.22.


Egyetlen csepp vizelet a fehérneműbe már inkontinencia? Mi romlik el, amikor inkontinenciára leszünk figyelmesek? Mi a vizeletürítés anatómiai háttere?

— elolvasom —

Nemcsak a nőket sújtja az inkontinencia

2021.04.22.


Intim segítség Sokan szenvednek attól, hogy a meglazult záróizmaik miatt olykor nem tudják kontrollálni vizeletüket, és ha nem is történik meg a "baleset", mégis folyamatosan félniük kell ettől. Ön is érintett?

— elolvasom —

Így változtatta meg Csenge édesapja életét a fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág

2021.02.22.


Az inkontinencia olyan betegség, amelyről az érintettek nem szívesen beszélnek. Különösen az idősebb férfiak menekülnek teljes tagadásba, ha a vizeletcsepegés tüneteit tapasztalják, így a kezeléshez, a mindennapi kellemetlenségek megoldásához a hozzátartozók figyelmére, türelmére, és olykor furfangjára is szükség van.

— elolvasom —
KATEGÓRIA: Férfiak

A vizelési gondokért a prosztata is felelős lehet

2021.01.21.


Kínos percek a mosdóban. Sok idősödő férfi él át naponta kínos perceket nehezen kontrollálható vizelési panaszok miatt. Jó tudni, hogy ezek a nehézségek férfiaknál legtöbbször valamilyen prosztata gonddal függenek össze.

— elolvasom —

Vizelettartási problémával küzd?

2020.07.02.


Segítséget kérni nem szégyen. Az életminőséget jelentősen rontó inkontinenciával nem kell feltétlenül együtt élni, hanem léteznek olyan terápiás módszerek, amelyekkel a probléma enyhíthető vagy gyógyítható. Ehhez azonban szakszerű segítségre van szükség.

— elolvasom —

Titkos segítővel szabadulhatunk ki a négy fal közül

2020.06.25.


Ne zárjon be az inkontinencia! A mindennapi cselekvések - bevásárlás vagy buszozás - alatt is sokan igyekeznek minimumra csökkenteni a biztonságos lakástól - és fürdőszobától - távol töltött időt. Pedig létezik tökéletesen kényelmes és biztonságos megoldás, ha el kell menni otthonról!

— elolvasom —