Apró titokkal legyőzhető a félelem

2020.05.13.


Van, hogy életünket állandó félelem befolyásolja, amely megakadályoz abban, hogy azt tegyük, amit a legjobban szeretnénk. Szerencsére azonban a vizelettartási panasz nem ilyen, hiszen már létezik biztonságos, diszkrét, tökéletes megoldás.

— elolvasom —

A pelenka is lehet szép

2020.05.27.


Az inkontinencia nem csak testileg, de lelkileg is megviseli az embert. Sokat segít ezért, ha egy olyan, speciális pelenkanadrágot visel, amely amellett, hogy kiváló nedvszívó és védi a bőrt, diszkrét és úgy néz ki, mint egy fehérnemű.

— elolvasom —

Titkos segítővel szabadulhatunk ki a négy fal közül

2020.06.25.


Ne zárjon be az inkontinencia! A mindennapi cselekvések - bevásárlás vagy buszozás - alatt is sokan igyekeznek minimumra csökkenteni a biztonságos lakástól - és fürdőszobától - távol töltött időt. Pedig létezik tökéletesen kényelmes és biztonságos megoldás, ha el kell menni otthonról!

— elolvasom —

Így változtatta meg Csenge édesapja életét a fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág

2021.02.22.


Az inkontinencia olyan betegség, amelyről az érintettek nem szívesen beszélnek. Különösen az idősebb férfiak menekülnek teljes tagadásba, ha a vizeletcsepegés tüneteit tapasztalják, így a kezeléshez, a mindennapi kellemetlenségek megoldásához a hozzátartozók figyelmére, türelmére, és olykor furfangjára is szükség van.

— elolvasom —